КУКУРУДЗЯНИЙ СУП-ПЮРЕ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • заморожена кукурудза в зернах ТМ HIGHBERRY 400 г
  • курячий бульйон500 мл
  • вершки 50 мл
  • сир чеддер100 г
  • бекон100 г
  • цибуля ріпчаста1 шт
  • оливкова олія для смаження1 ст.л.
  • куркума [для кольору]1 ч.л.
  • сіль, перець  за смаком
  • чебрецьпару гілочок
30 хв
4 порції
275 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Нарізаємо та обсмажуємо цибулю до прозорого стану, додаємо бекон і чебрець.

 

Як тільки бекон став румʼяним – вливаємо бульйон і тримаємо на вогні декілька хвилин.

 

 

2.

Далі додаємо заморожену кукурудзу в зернах, куркуму, все тушкуємо 5-7 хвилин.

 

3.

Прибераємо чебрець і додаємо до супу вершки, потертий сир і ще трохи бульйону.

 

Все подрібнюємо до однорідної маси погружним блендером.

 

Насолоджуємось ніжним смаком!