ВЕСНЯНИЙ САЛАТ З ГОРОШКОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • горошок заморожений TM Highberry 200 г
  • яйця2 шт
  • пекінська капуста½ качана
  • огірок свіжий1 шт
  • зелена цибуля50 г
  • сметана2 ст. л.
  • оливкова олія1 ст. л
  • лимонний сік1 ч. л.
  • зелень (петрушка, кріп, базилік)50 г
  • сіль, перецьза смаком
15 хв
3 порції
170 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Заморожений горошок TM HIGHBERRY заливаємо окропом на 2 хвилини, щоб розморозити, і потім воду зливаємо.

2.

Шаткуємо пекінську капусту.

3.

Яйця відварюємо вкруту і нарізаємо кубиками.

4.

Нарізаємо огірок, зелену цибулю і улюблену зелень.

5.

Змішуємо всі інгредієнти в салатнику і заправляємо соусом зі сметани, олії та лимонного соку.