ТІСТО:
до сметани додаємо розтоплене вершкове масло і цукор, змішуємо вінчиком до однорідності;
додаємо просіяне борошно, розпушувач, замішуємо м’яке тісто.
для начинки
для тіста:
для крему:
ТІСТО:
до сметани додаємо розтоплене вершкове масло і цукор, змішуємо вінчиком до однорідності;
додаємо просіяне борошно, розпушувач, замішуємо м’яке тісто.
Формуємо з тіста кульку, загортаємо в плівку, кладемо в холодильник на 30 хвилин.
НАЧИНКА:
заморожені вишні перекладаємо у сотейник, додаємо цукор та пектин, доводимо до кипіння, постійно помішуючи;
варимо до загустіння, знімаємо з вогню та охолоджуємо.
Охолоджене тісто ділимо на 5-6 частин, кожну тоненько розкатуємо і нарізаємо на маленькі прямокутники.
Викладаємо на кожен прямокутник вишневу начинку і формуємо трубочки, які випікаємо при 180°C приблизно 30 хвилин.
ФОРМУЄМО ТОРТ:
змащуємо кремом тарілку, викладаємо трубочки шарами, кожен шар рясно покриваючи кремом;
готовий торт змащуємо залишками крему, прикрашаємо шоколадом та ягодами вишні.