ВИШНЕВІ СІНАБОНИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для тіста:

  • сир (творог) 80 г
  • сметана 10 мл
  • яйця 1 шт
  • борошно 110 г
  • цукор 15 г
  • розпушувач 11 г
  • сіль 2 г

для помадки:

  • масло вершкове 15 гцукор 10 г
  • кориця 10 г

для крему:

  • сметана (жирна) 100 мл
  • цукрова пудра 20 г
  • ванільний цукор 5 г

для яскравого смаку:

30 хв
6 порцій
205 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ТІСТО: яйця, сир та інші сухі інгредієнтами змішуємо.

2.

ПОМАДКА: розтоплюємо вершкове масло, додаємо корицю, цукор – все перемішуємо до однорідної маси.

3.

Рівномірно розподіляємо помадку по тісту, формуємо рол та нарізаємо булочки.

4.

Залишком масляної суміші змащуємо форму та викладаємо у неї сінабони.

5.

Випікаємо 15 хвилин при температурі 180°C.

6.

КРЕМ: просто обʼєднуємо всі інгредієнти для крему.

7.

ПОДАЧА: на ще гарячі сінабони викладаємо заморожену вишню та заливаємо кремом.