ТІСТО: яйця, сир та інші сухі інгредієнтами змішуємо.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для тіста:
для помадки:
для крему:
для яскравого смаку:
ТІСТО: яйця, сир та інші сухі інгредієнтами змішуємо.
ПОМАДКА: розтоплюємо вершкове масло, додаємо корицю, цукор – все перемішуємо до однорідної маси.
Рівномірно розподіляємо помадку по тісту, формуємо рол та нарізаємо булочки.
Залишком масляної суміші змащуємо форму та викладаємо у неї сінабони.
Випікаємо 15 хвилин при температурі 180°C.
КРЕМ: просто обʼєднуємо всі інгредієнти для крему.
ПОДАЧА: на ще гарячі сінабони викладаємо заморожену вишню та заливаємо кремом.