СТРІТ-ФРАЙ З БРОКОЛІ І ЯЛОВИЧИНОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • заморожена броколі ТМ HIGHBERRY – 200 г
  • яловичина – 300 г
  • олія для смаження
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
  • коричневий цукор – 2 ч. л.
  • кунжутна олія — 2 ч. л.
  • рисовий оцет — 1 ч. л.
  • вода — 1 ст. л.
  • часник — 3 зубчики
  • імбир — 2 см
  • чілі (за бажанням)

для подачі:

  • рис
  • зелена цибуля
  • кунжут
25 хв
3 порції
540 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Підготуємо всі інгредієнти для страви.

2.

Яловичину нарізаємо тонкими смужками і змішуємо у глибокій мисці з крохмалем та соєвим соусом.

 

 

3.

На розігрітій пательні (ідеально – вок) обсмажуємо мʼясо, постійно помішуючи.

 

Коли мʼясо буде готове – приберіть з пательні.

 

Також обсмажуємо на цій пательні часник, імбир і перець чілі.

 

 

4.

До ароматної суміші додаємо броколі і тримаємо на вогні ще пару хвилин.

 

 

5.

ПРИГОТУЄМО СОУС:

 

ретельно змішуємо половину часнику, імбир, цукор, кунжутну олію, оцет, ложку води, соєвий соус і крохмаль.

 

 

Тепер обʼєднаємо у пательні яловичину і овочі, вливаємо соус, ретельно перемішуємо і готуємо усю суміш ще 2-3 хвилини.

6.

Подаємо з гарячим рисом, прикрасивши зеленою цибулею і кунжутом.

 

 

Соковито, ароматно, яскраво — саме те, що треба для ідеального обіду чи вечері!