Підготуємо всі інгредієнти для страви.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для подачі:
Підготуємо всі інгредієнти для страви.
Яловичину нарізаємо тонкими смужками і змішуємо у глибокій мисці з крохмалем та соєвим соусом.
На розігрітій пательні (ідеально – вок) обсмажуємо мʼясо, постійно помішуючи.
Коли мʼясо буде готове – приберіть з пательні.
Також обсмажуємо на цій пательні часник, імбир і перець чілі.
До ароматної суміші додаємо броколі і тримаємо на вогні ще пару хвилин.
ПРИГОТУЄМО СОУС:
ретельно змішуємо половину часнику, імбир, цукор, кунжутну олію, оцет, ложку води, соєвий соус і крохмаль.
Тепер обʼєднаємо у пательні яловичину і овочі, вливаємо соус, ретельно перемішуємо і готуємо усю суміш ще 2-3 хвилини.
Подаємо з гарячим рисом, прикрасивши зеленою цибулею і кунжутом.
Соковито, ароматно, яскраво — саме те, що треба для ідеального обіду чи вечері!