ВІТАМІННИЙ БОУЛ

ІНГРЕДІЄНТИ:

25 хв
2 порції
400 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Відварюємо кіноа і викладаємо у тарілку, додаємо шпинат і руколу.

2.

Розігріваємо пательню, обсмажуємо заморожену овочева суміш Мексиканська Light ТМ HIGHBERRY 3-5 хвилин.
 
Також гарно пасуватиме заморожена овочева суміш Мексиканська ТМ HIGHBERRY.

3.

Перекладаємо овочеву суміш до боулу, додаємо шматочки консервованого тунця і авокадо.

4.

Заправляємо оливковою олією, солимо за смаком.

5.

Подаємо прикрасивши міксом зерен.
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Поліна Фугалєвич
Instagram: @polli_cooking