ГОСТРИЙ ТОМАТНИЙ СУП

ІНГРЕДІЄНТИ:

для подачі:

  • сік 1⁄2 лайму (лимону)
  • кінза пару гілочок
  • авокадо 100 г
30 хв
3 порції
255 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо овочеву суміш Мексиканська ТМ HIGHBERRY на олії 3-4 хвилини.

2.

Додаємо нарізані помідори та прянощі і тушкуємо 10 хвилин.

3.

Вливаємо 1 літр бульйону, залишаємо на вогні ще на 20 хвилин.

 

4.

Змішуємо овочі і бульйон у блендері до кремової текстури.

 

Регулюємо густоту супу за бажанням, додаючи ще бульйон.

5.

Заправляємо суп соком лайму.

 

Подаємо гарячим, з кубиками авокадо та зеленню кінзи.