ГРАТЕН З БРОКОЛІ

45 хв
4 порції
225 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Для цього рецепту рекомендумо взяти капусту броколі заморожену або свіжу ТМ Highberry.
 
 
Отже для початку:
 
беремо суцвіття броколі і цвітної капусти;
 
заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин;
 
зливаємо кип’яток і одразу заливаємо холодною водою, щоб капуста не втратила колір і залишилася хрумкою.

2.

ГОТУЄМО ЗАЛИВКУ:
 
об’єднуємо яйця з вершками або молоком за допомогою вінчика, додаємо сіль, перець і спеції за смаком (трави, сухий часник).

3.

У форму для випічки викладаємо підготовлені суцвіття цвітної капусти і броколі, додаємо заливку, кульки міні моцарели.
 
 
ПОРАДА: якщо немає міні моцарели, використовуємо звичайну, порізавши на шматочки.

4.

Додаємо також помідори чері, розрізані навпіл.

5.

Запікаємо у духовці 35-40 хвилин при 180°C.
 
 
Після приготування даємо страві кілька хвилин охолонути.