ЗЕЛЕНИЙ КРЕМ-СУП

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • горошок заморожений ТМ HIGHBERRY 300 г
  • цукіні3 шт
  • цибуля порей1 шт
  • овочевий бульйон (або вода)1 л
  • крем сир250 г
  • часник3-4 зубчики
  • шпинат50 г
  • оливкова олія3 ст.л.
  • сіль, перецьза смаком
40 хв
4 порції
337 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Беремо заморожений горошок ТМ HIGHBERRY та інші овочі.
 
 
Нарізаємо невеликими кубіками цукіні і цибулю порей.

2.

Ставимо велику каструлю на середній вогонь, додаємо оливкову олію, цибулю порей, цукіні, дрібку солі і перцю.
 
 
Пасеруємо 3-4 хвилини, часто помішуючи.
 
 
Додаємо часник, готуємо ще 1 хвилину.
 
 
Вливаємо бульйон і тушкуємо 6-8 хвилин.

3.

Далі – всипаємо горошок і шпинат, перемішуємо та проварюємо 2 хвилини.
 
 
ДЛЯ ПОДАЧІ: за допомогою шумівки виймаємо 1 склянку овочів і залишаємо для заправки супу, а решту супу збиваємо з сиром за допомогою блендера, доки він не стане однорідним.

4.

Подаємо суп гарячим, з овочами та ложкою сметани (йогурту чи вершків), зеленню і підсушеним хлібчиком.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото: Ірина Лагошняк