Беремо заморожений горошок ТМ HIGHBERRY та інші овочі.
Нарізаємо невеликими кубіками цукіні і цибулю порей.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Беремо заморожений горошок ТМ HIGHBERRY та інші овочі.
Нарізаємо невеликими кубіками цукіні і цибулю порей.
Ставимо велику каструлю на середній вогонь, додаємо оливкову олію, цибулю порей, цукіні, дрібку солі і перцю.
Пасеруємо 3-4 хвилини, часто помішуючи.
Додаємо часник, готуємо ще 1 хвилину.
Вливаємо бульйон і тушкуємо 6-8 хвилин.
Далі – всипаємо горошок і шпинат, перемішуємо та проварюємо 2 хвилини.
ДЛЯ ПОДАЧІ: за допомогою шумівки виймаємо 1 склянку овочів і залишаємо для заправки супу, а решту супу збиваємо з сиром за допомогою блендера, доки він не стане однорідним.
Подаємо суп гарячим, з овочами та ложкою сметани (йогурту чи вершків), зеленню і підсушеним хлібчиком.
Фото: Ірина Лагошняк