ЗЕЛЕНИЙ КРЕМ-СУП

ІНГРЕДІЄНТИ:

для подачі:

  • тертий сир100 г
  • грінки50 г
25 хв
3 порції
360 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Нарізаємо цибулю порей і часник.

2.

Розтоплюємо вершкове масло у каструлі й обсмажуємо цибулю з часником до появи аромату.

3.

Вливаємо бульйон, додаємо суцвіття броколі, шпинат і вершки.
 
Варимо 10–15 хвилин до м’якості овочів, якщо це свіжа броколі, 5-7 хвилин – якщо це заморожені суцвіття броколі.

4.

Додаємо спеції, збиваємо суп блендером до однорідної кремової текстури.

5.

ГОТУЄМО СИРНІ ЧІПСИ:
 
натираємо сир на суху розігріту пательню;
 
чекаємо доки він розтане і знімаємо з пательні.
 
залишаємо на декілька хвилин для застигання.

6.

Подаємо супчик гарячим з грінками та сирними чіпсами.