Нарізаємо цибулю порей і часник.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для подачі:
Нарізаємо цибулю порей і часник.
Розтоплюємо вершкове масло у каструлі й обсмажуємо цибулю з часником до появи аромату.
Вливаємо бульйон, додаємо суцвіття броколі, шпинат і вершки.
Варимо 10–15 хвилин до м’якості овочів, якщо це свіжа броколі, 5-7 хвилин – якщо це заморожені суцвіття броколі.
Додаємо спеції, збиваємо суп блендером до однорідної кремової текстури.
ГОТУЄМО СИРНІ ЧІПСИ:
натираємо сир на суху розігріту пательню;
чекаємо доки він розтане і знімаємо з пательні.
залишаємо на декілька хвилин для застигання.
Подаємо супчик гарячим з грінками та сирними чіпсами.