ГОТУЄМО СОУС:
заморожену вишню ТМ HIGHBERRY викладаємо в сотейник;
додаємо вино, оцет, цукор і перець;
доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо до густуватої консистенції — рідина має випаруватися.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для соусу:
для пюре:
ГОТУЄМО СОУС:
заморожену вишню ТМ HIGHBERRY викладаємо в сотейник;
додаємо вино, оцет, цукор і перець;
доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо до густуватої консистенції — рідина має випаруватися.
ГОТУЄМО ПЮРЕ:
чистимо батат, нарізаємо і варимо в підсоленій воді до м’якості;
зливаємо воду, додаємо масло і товчемо до пюре;
вливаємо вершки, перемішуємо до однорідності.
ГОТУЄМО М’ЯСО:
філе викладаємо шкіркою вниз на холодну (!) суху сковороду;
смажимо до золотистої скоринки, перевертаємо;
додаємо масло, чебрець і поливаємо качку витопленим жиром;
обсмажене філе залишаємо «відпочити» 5–7 хвилин, потім нарізаємо слайсами.
Подаємо качку з вишневим соусом та кремовим пюре з батату.