КОБЛЕР З ВИШНЯМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для начинки:

для тіста:

  • борошно210 г
  • вершкове масло (холодне)90 г
  • цукрова пудра3–4 ст. л.
  • кориця2 ч. л.
  • розпушувач1,5 ч. л.
  • вершки 33–35%100 мл

для змащування:

  • вершки1 ст. л.
  • цукрова пудра1 ст. л.
  • кориця1 ч. л.

для подачі:

  • морозиво100 г
  • мигдаль50 г
50 хв
6 порцій
425 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Заморожені вишні ТМ HIGHBERRY змішуємо з цукровою пудрою та крохмалем і залишаємо, поки готуємо тісто.

2.

Масло нарізаємо кубиками, додаємо борошно, пудру, розпушувач і корицю.

3.

Розтираємо все до крихтоподібного стану.

4.

Вливаємо вершки й замішуємо м’яке тісто.

5.

У форму викладаємо вишні.

6.

На вишні — 6 шматочків тіста.
 
 
Змащуємо тісто вершками, присипаємо пудрою та корицею

7.

Випікаємо при 190°C приблизно 35 хвилин до золотистої скоринки.

8.

Подаємо теплим з кулькою морозива та подрібненим мигдалем.