Заморожені вишні ТМ HIGHBERRY змішуємо з цукровою пудрою та крохмалем і залишаємо, поки готуємо тісто.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для начинки:
для тіста:
для змащування:
для подачі:
Заморожені вишні ТМ HIGHBERRY змішуємо з цукровою пудрою та крохмалем і залишаємо, поки готуємо тісто.
Масло нарізаємо кубиками, додаємо борошно, пудру, розпушувач і корицю.
Розтираємо все до крихтоподібного стану.
Вливаємо вершки й замішуємо м’яке тісто.
У форму викладаємо вишні.
На вишні — 6 шматочків тіста.
Змащуємо тісто вершками, присипаємо пудрою та корицею
Випікаємо при 190°C приблизно 35 хвилин до золотистої скоринки.
Подаємо теплим з кулькою морозива та подрібненим мигдалем.