КУКУРУДЗЯНИЙ СУП-ПЮРЕ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • заморожена кукурудза в зернах ТМ HIGHBERRY 400 г
  • курячий бульйон 500 мл
  • вершки 50 мл
  • сир чеддер 100 г
  • бекон 100 г
  • цибуля 1 шт
  • сіль/перець за смаком
  • чебрець пару гілочок
  • оливкова олія для смаження
  • куркума – для кольору
  •  

    30 хв
    4 порції
    275 ккал
    Спосіб приготування

    Ми в соцмережах

    Play Button
    1.

    Нарізаємо та обсмажуємо цибулю до прозорого стану, додаємо бекон і чебрець.

     

    Як тільки бекон став румʼяним – вливаємо бульйон і тримаємо на вогні декілька хвилин.

     

     

    2.

    Далі додаємо заморожену кукурудзу в зернах, куркуму, все тушкуємо 5-7 хвилин.

     

    3.

    Прибераємо чебрець і додаємо до супу вершки, потертий сир і ще трохи бульйону.

     

    Все подрібнюємо до однорідної маси погружним блендером.

     

    Насолоджуємось ніжним смаком!