КУРЯЧІ КОТЛЕТКИ З БРОКОЛІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

40 хв
6 порцій
300 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Підготуйте всі інгредієнти для приготування страви.

2.

Суцвіття броколі бланшуємо в підсоленому окропі 2–3 хвилини, обдаємо холодною водою та дрібно нарізаємо.

3.

Філе куряче спочатку нарізаємо вздовж, потім кубиком, далі ножем максимально дрібно рубаємо на невеликі шматочки.

4.

До м’яса додаємо яйця, сухарі, броколі, спеції та дуже добре перемішуємо.

5.

Формуємо вологими руками невеликі котлетки, всередину кожної додаємо скибочку сиру.
 
Порада: сир можна нарізати на кубики й додати безпосередньо у фарш, перемішавши.

6.

Смажимо котлетки під кришкою по 5–7 хвилин з кожного боку.
 
 
Подавайте з вашим улюбленим гарніром, прикрасивши мікрогріном.