КІШ З ЛОСОСЕМ І ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для начинки:

для тіста:

  • цільнозернове борошно220 г
  • яйце1 шт
  • вершкове масло120 г
  • сіль1/3 ч.л.
  • цукор1/3 ч.л.

для заливки:

  • яйце3 шт
  • вершки 33%200 мл
  • твердий сир150 г
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ГОТУЄМО ОСНОВУ:
 
додаємо до борошна сіль, цукор, холодне подрібнене масло та яйце, швидкими рухами
замішуємо тісто;
 
замотуємо тісто у харчову плівку та кладемо у холодильник на 20 хвилин;
 
викладаємо тісто у форму товщиною приблизно 1 см, формуємо бортики, низ проколюємо
виделкою;
 
випікаємо основу у розігрітій до 220°С духовці 15 хвилин.

2.

ГОТУЄМО НАЧИНКУ:
 
на маслі гхі або олії підсмажуємо нарізану кубиками рибу, приблизно 5 хвилин;
 
додаємо заморожену овочеву суміш Джуніор Мікс, спеції, готуємо ще 5 хвилин, періодично помішуючи.

3.

ГОТУЄМО ЗАЛИВКУ:
 
вінчиком перемішуємо яйця;
 
додаємо вершки та натертий сир.
 
 
Виймаємо основу, викладаємо начинку, зверху рівномірно розподіляємо заливку.

4.

Випікаємо при 180°С 30 хвилин.
 
 
 
 

Автор рецепту: Марія Брилковська
Instagram: @mariya_brylkovska