КІШ З ОВОЧЕВО-ГРИБНОЮ НАЧИНКОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для начинки:

для тіста:

  • борошно2 склянки
  • сметана2 ст.л.
  • вершкове масло125 г
  • сіль1/4 ч.л.
60 хв
6 порцій
480 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ГОТУЄМО ТІСТО:
 
змішуємо борошно з сіллю, додаємо сметану і вершкове масло, швидко замішуємо тісто;
 
формуємо з нього кулю і розкачуємо під форму для випічки.

2.

ВИПІКАЄМО ОСНОВУ:
 
застеляємо тісто пергаментом, додаємо зверху горох (або інші бобові – як вантаж);
 
випікаємо в розігрітій духовці при 200°C протягом 15-20 хвилин.

3.

ГОТУЄМО НАЧИНКУ:
 
збиваємо яйця з вершками до однорідності;
 
у форму викладаємо натертий сир, додаємо овочеву суміш Лобіо з грибами і заливаємо яєчно-вершковою сумішшю.

4.

ФІНАЛЬНИЙ КРОК:
 
випікаємо кіш при 200°C близько 40 хвилин, до румʼяної скоринки начинки.