ОВОЧЕВИЙ СУП

ІНГРЕДІЄНТИ:

60 хв
4 порції
343 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ГОТУЄМО БУЛЬЙОН:
 
кладемо курячі стегна у каструлю, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння;
 
як тільки почне кипіти – зливаємо перший бульйон;
 
повертаємо мʼясо в каструлю, додаємо 2–2,5 л свіжої води, лавровий лист, сіль і на маленькому вогні повільно доводимо до кипіння;
 
додаємо цілу цибулю, зубчики часнику і продовжуємо варити 30 хвилин, постійно очищуємо бульйон від піни, якщо утворюється;
 
виймаємо готові стегна, відділяємо м’ясо від кісток і нарізаємо невеликими шматочками.

2.

Нарізаємо картоплю кубиками і додаємо у киплячий бульйон, варимо 10 хвилин.

3.

На пательні з маслом гхі обсмажуємо овочеву суміш Суп Зимовий, додаємо її у бульйон і тримаємо суп на вогні ще 5 хвилин, щоб смаки обʼєдналися.

4.

Подаємо суп прикрасивши нарізаною зеленню.
 
 
 
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa