ПОЛУНИЧНИЙ КРЕМ – БРЮЛЕ

ІНГРЕДІЄНТИ:

30 хв
4 порції
305 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Розігріваємо духовку і розміщуємо у нижній її частині ємність з водою.

2.

ОСНОВА:
 
відділяємо жовтки;
 
додаємо цукор і вершки – все ретельно перемішуємо.

3.

ЯГІДНЕ ПЮРЕ:
 
заморожену полуницю розморожуємо і блендеримо до утворення пюре рівномірної консистенції.

4.

Тепер обʼєднуємо полуничне пюре з основою і проварюємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
 
Розливаємо у жаростійкі форми і випікаємо.

5.

Лайфхак від професійного кондитера: після того, як десерт охолоне, для утворення карамелізованої скоринки – посипаємо верхівку коричневим цукром і підпалюємо її кухонним пальником.
 
 
 
Автор рецепту: Роні Хасін
Instagram: @roni_baking