Розігріваємо духовку і розміщуємо у нижній її частині ємність з водою.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Розігріваємо духовку і розміщуємо у нижній її частині ємність з водою.
ОСНОВА:
відділяємо жовтки;
додаємо цукор і вершки – все ретельно перемішуємо.
ЯГІДНЕ ПЮРЕ:
заморожену полуницю розморожуємо і блендеримо до утворення пюре рівномірної консистенції.
Тепер обʼєднуємо полуничне пюре з основою і проварюємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
Розливаємо у жаростійкі форми і випікаємо.
Лайфхак від професійного кондитера: після того, як десерт охолоне, для утворення карамелізованої скоринки – посипаємо верхівку коричневим цукром і підпалюємо її кухонним пальником.
Автор рецепту: Роні Хасін
Instagram: @roni_baking