РАВІОЛІ З ГОРОШКОВО-СИРНОЮ НАЧИНКОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для тіста:

  • борошно  200 г
  • яйце  1 шт
  • жовтки  3 шт
  • шпинат  50 г

для начинки:

для подачі:

45 хв
4-6 порції
420 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Блендером збиваємо яйце, жовтки та шпинат до однорідної маси.

 

2.

Просіюємо борошно гіркою, робимо заглиблення і вливаємо туди яєчно-шпинатну суміш.

 

Замішуємо еластичне тісто, загортаємо у плівку й охолоджуємо в холодильнику 30 хвилин.

 

3.

Заморожений горошок розморожуємо і подрібнюємо до однорідної маси з сиром рікота і пармезаном.

4.

Розкатуємо тісто дуже тонко вручну або через паста-машини. За потреби кілька разів складаємо і розкатуємо, щоб зробити тісто мʼяким і шовковистим.

5.

На один пласт викладаємо начинку чайною ложкою з відступами і накриваємо другим пластом.

 

Щільно притискаючи краї навколо начинки, вирізаємо равіолі.

 

6.

Відварюємо равіолі у підсоленій воді 2–3 хвилини.

 

Тим часом розтоплюємо вершкове масло на сковороді, додаємо шавлію або чебрець для аромату.

 

Готові равіолі швидко обсмажуємо у вершковому маслі і подаємо зі жменькою горошку, заправивши вершковим соусом.