РІЗОТТО З ГОРОШКОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • горошок заморожений ТМ HIGHBERRY 200 г
  • рис арборіо320 г
  • овочевий бульйон600 мл
  • цибуля1 шт
  • бекон80 г
  • пармезан30 г
  • вершкове масло40 г
  • оливкова олія10 г
  • петрушка40 г
  • сільза смаком
40 хв
4 порції
578 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Дрібно нарізаємо цибулю і зелень петрушки, а також бекон – на невеликі шматочки.

2.

Розігріваємо пательню з вершковим маслом і оливковою олією, додаємо цибулю, бекон, петрушку, обсмажуємо кілька хвилин.

3.

Всипаємо рис, перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини, поки рис не стане прозорим.

4.

Додаємо заморожений горошок TM HIGHBERRY і вливаємо трохи бульйону.

5.

Готуємо рис на повільному вогні, поступово вливаючи бульйон і даючи йому повністю вбиратися перед наступним додаванням.
 
На завершальному етапі – додаємо вершкове масло, тертий пармезан та прикрашаємо зеленню подрібненої петрушки.