Дрібно нарізаємо цибулю і зелень петрушки, а також бекон – на невеликі шматочки.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Дрібно нарізаємо цибулю і зелень петрушки, а також бекон – на невеликі шматочки.
Розігріваємо пательню з вершковим маслом і оливковою олією, додаємо цибулю, бекон, петрушку, обсмажуємо кілька хвилин.
Всипаємо рис, перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини, поки рис не стане прозорим.
Додаємо заморожений горошок TM HIGHBERRY і вливаємо трохи бульйону.
Готуємо рис на повільному вогні, поступово вливаючи бульйон і даючи йому повністю вбиратися перед наступним додаванням.
На завершальному етапі – додаємо вершкове масло, тертий пармезан та прикрашаємо зеленню подрібненої петрушки.