САЛАТ З БУРЯКА І СТРУЧКОВОЇ КВАСОЛІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

25 хв
2 порції
390 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Буряк відварюємо або запікаємо, очищуємо від шкірки, нарізаємо кубиками 0,5 см і викладаємо у салатник.

2.

На сухій сковороді обсмажуємо гарбузове насіння до потріскування і додаємо до буряку.
 
 
Кунжут підсушуємо на сковороді і додаємо до салату.

3.

На розігріту сковороду додаємо оливкову олію, викладаємо заморожену квасолю TM HIGHBERRY і готуємо, помішуючи, приблизно 5 хвилин, доки вона розморозиться і трохи підсмажиться.

4.

Додаємо тертий часник, солимо, перчимо і смажимо ще 2 хвилини.

5.

Перекладаємо квасолю до буряків, збризкуємо лимонним соком, додаємо оливкову олію і перемішуємо.
 
Смакує як в теплому так і холодному вигляді.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Тетяна Юшина
Instagram: @_tanyushina_