Буряк відварюємо або запікаємо, очищуємо від шкірки, нарізаємо кубиками 0,5 см і викладаємо у салатник.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Буряк відварюємо або запікаємо, очищуємо від шкірки, нарізаємо кубиками 0,5 см і викладаємо у салатник.
На сухій сковороді обсмажуємо гарбузове насіння до потріскування і додаємо до буряку.
Кунжут підсушуємо на сковороді і додаємо до салату.
На розігріту сковороду додаємо оливкову олію, викладаємо заморожену квасолю TM HIGHBERRY і готуємо, помішуючи, приблизно 5 хвилин, доки вона розморозиться і трохи підсмажиться.
Додаємо тертий часник, солимо, перчимо і смажимо ще 2 хвилини.
Перекладаємо квасолю до буряків, збризкуємо лимонним соком, додаємо оливкову олію і перемішуємо.
Смакує як в теплому так і холодному вигляді.
Автор рецепту: Тетяна Юшина
Instagram: @_tanyushina_