САЛАТ З КВАСОЛЕЮ І ТУНЦЕМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для заправки:

  • гірчиця в зернах2 ч. л.
  • оливкова олія2 ст. л.
  • лимонний сік1 ст. л.
15 хв
2 порції
310 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Для приготування цього салату ідеально пасує квасоля стручкова заморожена TM HIGHBERRY.

2.

Відварюємо яйця вкруту (8–10 хвилин), охолоджуємо та розрізаємо на четвертинки.
 
Синю цибулю нарізаємо тоненькими напівкільцями.

3.

Стручкову квасолю обсмажуємо 2–3 хвилинки на олії або маслі гхі, підсолюємо, за бажанням додаємо дрібку сухого часнику.
 
Томати розрізаємо на половинки.

4.

Для заправки: змішуємо оливкову олію, гірчицю, лимонний сік.

5.

Викладаємо на тарілку руколу, половинки чері, шматочки тунця, яйця, оливки, кільця цибулі і теплу квасолю.
 
Заправляємо соусом, додаємо сіль, перець – і подаємо одразу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото: Ірина Лагошняк