Об’єднуємо сир, яйця, білий шоколад, масло і перебиваємо блендером до однорідності.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
ІНГРЕДІЄНТИ
для основи:
для начинки:
для подачі:
Об’єднуємо сир, яйця, білий шоколад, масло і перебиваємо блендером до однорідності.
Доводимо суміш до легкого кипіння на середньому вогні та знімаємо з плити, ще раз збиваємо до кремової консистенції.
Вистеляємо форму марлею в два шари і виливаємо в неї сирну масу, охолоджуємо в холодильнику кілька годин.
ГОТУЄМО НАЧИНКУ:
у каструлю викладаємо полуницю, пектин та цукрову пудру, доводимо до кипіння, збиваємо блендером до однорідності і всю масу перекладаємо у кондитерський мішок.
Коли сирна основа застигне, робимо поглиблення в центрі, заповнюємо його полуничною начинкою і закриваємо зверху залишком сирної маси.
Ставимо паску в холодильник на ніч для повного застигання.
Подаємо прикрасивши свіжою полуничкою.