СИРНА ПАСКА З ПОЛУНИЦЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ

для основи:

  • домашній сир  800 г
  • білий шоколад  80 г
  • вершкове масло  50 г
  • яйця  3 шт

для начинки:

для подачі:

  • свіжа полуниця – 100 г
45 хв + 12 год
8 порцій
310 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Об’єднуємо сир, яйця, білий шоколад, масло і перебиваємо блендером до однорідності.

2.

Доводимо суміш до легкого кипіння на середньому вогні та знімаємо з плити, ще раз збиваємо до кремової консистенції.

3.

Вистеляємо форму марлею в два шари і виливаємо в неї сирну масу, охолоджуємо в холодильнику кілька годин.

4.

ГОТУЄМО НАЧИНКУ:

 

у каструлю викладаємо полуницю, пектин та цукрову пудру, доводимо до кипіння, збиваємо блендером до однорідності і всю масу перекладаємо у кондитерський мішок.

5.

Коли сирна основа застигне, робимо поглиблення в центрі, заповнюємо його полуничною начинкою і закриваємо зверху залишком сирної маси.

 

6.

Ставимо паску в холодильник на ніч для повного застигання.

 

Подаємо прикрасивши свіжою полуничкою.