СИРНИЙ СУП З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 год+30 хв
4 порції
250 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Ловіть основні лайфхаки приготування прозорого смачного бульйону:
 
заливаємо м’ясо водою, доводимо до кипіння і зливаємо первинний бульйон;
 
далі – промиваємо м’ясо холодною водою;
 
у чистій каструлі на маленькому вогні варимо вторинний бульон вже з новою водою (кришкою не накриваємо і при потребі знімаємо шумовиння);
 
цибулину і інші коренеплоди цілими обпалюємо на пальнику, додаємо у бульйон;
 
за 30 хвилин до завершення приготування додаємо сіль, лавровий лист і перець (на цьому етапі можна додати улюблені спеції).

2.

Заморожену овочеву суміш Семикомпонентна злегка обсмажуємо на вершковому маслі і додаємо у готовий бульйон.
 
Практично одразу додаємо плавлений сир.
 
Можна використати порційні плавлені сирки, які краще попередньо потерти.

3.

Періодично мішаємо бульйон до повного розчинення сиру і варимо 7-8 хвилин до готовності овочів;
 
беремо трохи рідини з нашого супу, додаємо сюди борошно і гарно вимішуємо, щоб не було жодних грудочок;
 
виливаємо назад у каструлю, помішуючи до легкого загустіння;
 
на фінальному етапі приготування додаємо локшину, одразу вимикаємо пальник, накриваємо суп кришкою і даємо настоятися 5-10 хвилин.

4.

ПОРАДА:
 
щоб локшина не розварилася – попередньо обсмажуємо її на сухій пательні 2-3 хвилин.
 
 
Подаємо супчик з улюбленою зеленню.