Картоплю очищуємо, нарізаємо кубиками й ставимо варитися в підсоленій воді.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Картоплю очищуємо, нарізаємо кубиками й ставимо варитися в підсоленій воді.
Тим часом фарш приправляємо сіллю й перцем, формуємо маленькі фрикадельки.
Коли картопля напівготова — додаємо фрикадельки, лавровий лист і перець горошком, варимо ще 15 хвилин.
На пательні з оливковою олією обсмажуємо овочеву суміш Семикомпонентна ТМ HIGHBERRY 5-7 хвилин.
Додаємо овочеву суміш до бульйону з фрикадельками, варимо ще 2-3 хвилини.
Приправляємо спеціями за смаком.
Подаємо гарячим, щедро посипавши свіжою зеленню.