СУП З ФРИКАДЕЛЬКАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

25 хв
4 порції
310 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Картоплю очищуємо, нарізаємо кубиками й ставимо варитися в підсоленій воді.

2.

Тим часом фарш приправляємо сіллю й перцем, формуємо маленькі фрикадельки.
 
Коли картопля напівготова — додаємо фрикадельки, лавровий лист і перець горошком, варимо ще 15 хвилин.

3.

На пательні з оливковою олією обсмажуємо овочеву суміш Семикомпонентна ТМ HIGHBERRY 5-7 хвилин.

4.

Додаємо овочеву суміш до бульйону з фрикадельками, варимо ще 2-3 хвилини.

5.

Приправляємо спеціями за смаком.

6.

Подаємо гарячим, щедро посипавши свіжою зеленню.