СЬОМГА З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для соусу:

  • оливкова олія1/4 склянки
  • часник2 зубчики
  • мед4 ч.л.
  • діжонська гірчиця1 ч.л.
  • сік лимону1 ст.л.
  • розмаринпару листочів
  • сіль, перецьза смаком
30 хв
2 порції
800 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Якщо ви готуєте вечерю на дві персони вам знадобиться: 1 великий стейк сьомги (або іншої червоної риби на ваш смак) і упаковка замороженої овочевої суміші Джуніор Мікс ТМ HIGHBERRY.

2.

Для соусу – оливкова олія, сік лимону, гірчиця в зернах, часник, пару гілочок розмарину.

3.

Кожний шматочок риби розрізаємо вздовж (не до кінця), розкриваємо назовні.

4.

Формуємо човники з пергаментного паперу, викладаємо овочі, додаємо трохи оливкової олії, солимо і кладемо зверху шматок рибки.

5.

Змішуємо всі інгредієнти для соусу і заправляємо рибу.

6.

Додаємо скибку лимону і гілочку розмарину для аромату.

7.

Запікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.