Ретельно промиваємо курячу печінку під холодною водою, обсушуємо її паперовим рушником і нарізаємо невеличкими кубиками.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ретельно промиваємо курячу печінку під холодною водою, обсушуємо її паперовим рушником і нарізаємо невеличкими кубиками.
На розігрітій пательні на середньому вогні смажимо курячу печінку до золотистої скоринки (приблизно 5-7 хвилин).
Під час смаження солимо і перчимо за смаком.
Червону цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями і в іншій пательні підсмажуємо її на середньому вогні.
Додаємо овочеву суміш Мексиканська і, постійно помішуючи, тушкуємо ще 3-5 хвилин.
ПОРАДА: під час смаження цибулі – помішуйте її обережно, щоб півкільця не втратили форму, і залиште цибульку трохи недосмаженою для збереження кольору.
Тепер об’єднаємо печінку з овочами і залишаємо страву на вогні ще на 2-3 хвилини, щоб всі інгрідієнти віддали смаки один одному.
Подаємо теплий салат гарячим, прикрасивши свіжою зеленню або лаймовими соком.