ФРАНЦУЗЬКИЙ ТЕРІН

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 год 15 хв
4 порції
320 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

ТЕРІН — є класичною стравою французької кухні. По суті це м’ясний хлібець із добре спресованого фаршу з овочами, запечений у формі.
 
Його можна їсти як холодним, що ідеально підходить для перекусу, так і теплим — з будь-яким гарніром.
 
 
Для приготування цієй страви ідеально пасує заморожена овочева суміш Мексиканська Light.

2.

На рослинній олії обсмажуємо овочеву суміш протягом 3-5 хвилин, охолоджуємо.

3.

Змішуємо фарш, сухарі, обсмажені овочі та яйця, додаємо сіль і перець.

4.

Застеляємо пергаментом прямокутну форму для випічки, змащуємо маслом, викладаємо м’ясну суміш у форму.

5.

Випікаємо 45-55 хвилин при 180°C.
 
Даємо теріну охолонути 10 хвилин і нарізаємо скибочками.