ЧІАДЕСЕРТ З МАЛИНОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для ягідного мусу:

для основи:

  • цільнозернове печиво100 г
  • вершки 33%30 мл

для крему:

  • грецький йогурт150 мл
  • кокосове молоко або вершки30 мл
  • цукрова пудра1 ч.л.
  • насіння чіа1 ст.л.
  • желатин (для приготування в кільці)2 г
25 хв + 4 год
2 порції
285 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Для цього легкого рецепту знадобиться малина ТМ HIGHBERRY.
 
 
Можна взяти як свіжі ягоди, так і заморожені.

2.

Подрібнюємо печиво та змішуємо з вершками до однорідності.
 
Формуємо основу у креманці або в кулінарному кільці діаметром 10 см.

3.

ПРИГОТУВАННЯ У КІЛЬЦІ:
 
замочуємо желатин у вершках, даємо набрякнути;
 
підігріваємо до розчинення;
 
з’єднуємо з йогуртом, кокосовим молоком (або вершками), пудрою та насінням чіа.
 
 
 
ПРИГОТУВАННЯ У КРЕМАНЦІ:
 
змішуємо всі інгредієнти кремової основи та викладаємо на основу з печива.
 
 
 
Охолоджуємо десерт 3-4 години у холодильнику.

4.

ГОТУЄМО ЯГІДНИЙ МУС:
 
нагріваємо малину з цукром, додаємо крохмаль;
 
розведений у малиновому соку, доводимо до кипіння, за бажанням перетираємо через сито.

5.

Викладаємо мус на крем, охолоджуємо ще 15-20 хвилин.
 
 
Прикрашаємо свіжими ягодами і м’ятою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото: Ірина Лагошняк