Для цього легкого рецепту знадобиться малина ТМ HIGHBERRY.
Можна взяти як свіжі ягоди, так і заморожені.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для ягідного мусу:
для основи:
для крему:
Для цього легкого рецепту знадобиться малина ТМ HIGHBERRY.
Можна взяти як свіжі ягоди, так і заморожені.
Подрібнюємо печиво та змішуємо з вершками до однорідності.
Формуємо основу у креманці або в кулінарному кільці діаметром 10 см.
ПРИГОТУВАННЯ У КІЛЬЦІ:
замочуємо желатин у вершках, даємо набрякнути;
підігріваємо до розчинення;
з’єднуємо з йогуртом, кокосовим молоком (або вершками), пудрою та насінням чіа.
ПРИГОТУВАННЯ У КРЕМАНЦІ:
змішуємо всі інгредієнти кремової основи та викладаємо на основу з печива.
Охолоджуємо десерт 3-4 години у холодильнику.
ГОТУЄМО ЯГІДНИЙ МУС:
нагріваємо малину з цукром, додаємо крохмаль;
розведений у малиновому соку, доводимо до кипіння, за бажанням перетираємо через сито.
Викладаємо мус на крем, охолоджуємо ще 15-20 хвилин.
Прикрашаємо свіжими ягодами і м’ятою.
Фото: Ірина Лагошняк