ЧІЗКЕЙК У СКЛЯНЦІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для ягідної начинки::

для сирної основи:

  • кисломолочний сир200 г
  • вершки150 мл
  • молоко80 мл
  • цукор75 г
  • ванілін2 г
  • желатин9 г
  • вода (для желатину)60 г
30 хв
4 порції
215 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ЯГІДНА НАЧИНКА:
 
у кастрюлі змішуємо ягоди вишні і полуниці TM HIGHBERRY;
 
додаємо цукор, крохмаль, воду;
 
ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до загустіння;
 
залишаємо охолонути.

2.

СИРНА ОСНОВА (МУС):
 
змішуємо молоко, цукор, ванілін і замочений желатин;
 
на середньому вогні доводимо до розчинення всіх компонентів;
 
додаємо сир (не холодний) і змішуємо блендером до однорідності;
 
обережно вмішуємо заздалегідь збиті вершки;
 
вся маса має стати однорідної консистенції.

3.

ЗБИРАЄМО ДЕСЕРТ:
 
у склянку наливаємо сирний мус і викладаємо зверху ягідну начинку;
 
ставимо в холодильник для застигання на 3 години (30 хв – у морозилці).
 
 
 

Автор рецепту: Роні Хасін
Instagram: @roni_baking