ЯГІДНА НАЧИНКА:
у кастрюлі змішуємо ягоди вишні і полуниці TM HIGHBERRY;
додаємо цукор, крохмаль, воду;
ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до загустіння;
залишаємо охолонути.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для ягідної начинки::
для сирної основи:
ЯГІДНА НАЧИНКА:
у кастрюлі змішуємо ягоди вишні і полуниці TM HIGHBERRY;
додаємо цукор, крохмаль, воду;
ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до загустіння;
залишаємо охолонути.
СИРНА ОСНОВА (МУС):
змішуємо молоко, цукор, ванілін і замочений желатин;
на середньому вогні доводимо до розчинення всіх компонентів;
додаємо сир (не холодний) і змішуємо блендером до однорідності;
обережно вмішуємо заздалегідь збиті вершки;
вся маса має стати однорідної консистенції.
ЗБИРАЄМО ДЕСЕРТ:
у склянку наливаємо сирний мус і викладаємо зверху ягідну начинку;
ставимо в холодильник для застигання на 3 години (30 хв – у морозилці).
Автор рецепту: Роні Хасін
Instagram: @roni_baking