ШАКШУКА

ІНГРЕДІЄНТИ:

15 хв
2 порції
270 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Заздалегідь готуємо кіноа і відварюємо у невеликій кількості води 15 хвилин.

 

2.

Добре розігріваємо пательню і на оливковій олії смажимо овочеву суміш 3-5 хвилин, додаючи дрібку зіри.

3.

До овочевої суміші вмішуємо кіноа.

 

4.

Робимо ложкою заглиблення у суміші, вбиваємо яйця, солимо та перчимо і готуємо на слабкому вогні 5-7 хвилин (або ставимо пательню в духовку на 3-5 хвилин при 200°C).

 

Подаємо з зеленню петрушки.

 

 

З замороженою овочевою сумішшю Овочі для яєчні – ваші ранки стануть ще смачнішими!