ІНДИЧИЙ РУЛЕТ З ВИШНЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 год+30 хв
6 порцій
640 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Надрізаємо та відбиваємо філе індички, викладаємо зверху масло та бекон.
 
 
ЛАЙФХАК: щоб мʼясо було соковитим – замочуємо грудку у солоній воді і залишаємо на ніч в холодильнику (або мінімум на 4 години).

2.

У сотейнику змішуємо вишні з вином, цукром, пектином і спеціями.
 
Доводимо до кипіння, тримаємо 4-5 хвилин.

3.

Поверх бекону викладаємо вишні та щільно завертаємо мʼясо в рулет, перевʼязавши його кулінарною ниткою.
 
Перекладаємо рулет на деко або у форму для випікання.

4.

Випікаємо у розігрітій до 180°C духовці до золотистої скоринки (орієнтовно 50-60 хвилин).
 
Періодично поливаємо рулет соком, який утворюється при запіканні.