Надрізаємо та відбиваємо філе індички, викладаємо зверху масло та бекон.
ЛАЙФХАК: щоб мʼясо було соковитим – замочуємо грудку у солоній воді і залишаємо на ніч в холодильнику (або мінімум на 4 години).
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Надрізаємо та відбиваємо філе індички, викладаємо зверху масло та бекон.
ЛАЙФХАК: щоб мʼясо було соковитим – замочуємо грудку у солоній воді і залишаємо на ніч в холодильнику (або мінімум на 4 години).
У сотейнику змішуємо вишні з вином, цукром, пектином і спеціями.
Доводимо до кипіння, тримаємо 4-5 хвилин.
Поверх бекону викладаємо вишні та щільно завертаємо мʼясо в рулет, перевʼязавши його кулінарною ниткою.
Перекладаємо рулет на деко або у форму для випікання.
Випікаємо у розігрітій до 180°C духовці до золотистої скоринки (орієнтовно 50-60 хвилин).
Періодично поливаємо рулет соком, який утворюється при запіканні.