Нарізаємо куряче філе довгими шматочками та обсмажуємо на рослинній олії майже до готовності.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Нарізаємо куряче філе довгими шматочками та обсмажуємо на рослинній олії майже до готовності.
Додаємо до мʼяса нарізану цибулю, подрібнений часник і смажимо ще кілька хвилин до золотистого кольору.
Додаємо заморожену стручкову квасолю і тушкуємо ще 3 хвилини.
Вливаємо соєвий соус, томатну пасту, мед, кукурудзяний крохмаль і трохи води.
Все перемішуємо, доки соус не загустіє.
Подаємо з кунжутом для яскравішого смаку.
Смакує з рисом або локшиною.
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa