КУРЯЧЕ ФІЛЕ ЗІ СТРУЧКОВОЮ КВАСОЛЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

25 хв
4 порції
220 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Нарізаємо куряче філе довгими шматочками та обсмажуємо на рослинній олії майже до готовності.

2.

Додаємо до мʼяса нарізану цибулю, подрібнений часник і смажимо ще кілька хвилин до золотистого кольору.

3.

Додаємо заморожену стручкову квасолю і тушкуємо ще 3 хвилини.

4.

Вливаємо соєвий соус, томатну пасту, мед, кукурудзяний крохмаль і трохи води.
 
Все перемішуємо, доки соус не загустіє.

5.

Подаємо з кунжутом для яскравішого смаку.
 
Смакує з рисом або локшиною.
 
 
 
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa