МОЛОДА КАРТОПЛЯ З ОВОЧЕВО-ГРИБНОЮ СУМІШШЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

40 хв
4 порції
270 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Суміш овочево-грибну Лобіо з грибами смажимо на сильному вогні 5-7 хвилин, приправивши за смаком.
 
ПОРАДА: гарно смакує зі спеціями прованські або італійські трави, а суміш перців особливо підкреслить смак.
 
 
 
Молоду картопельку ретельно миємо, можна не очищати від шкірки і нарізаємо на половинки або четвертинки, якщо вона велика.
 
 
Попередньо розігріваємо духовку до 200°C, викладаємо картоплю на деко, змащуємо оливковою олією.

2.

Запікаємо в духовці протягом 25-30 хвилин до золотистої скоринки, періодично перевертаючи.
 
В останні 2 хвилили віпикання – додаємо рублений часник та спеції.
 
 
 
ПОДАЧА: викладаємо запечену картопельку на велику тарелю, зверху – овочеву суміш Лобіо з грибами і прикрашаємо страву свіжою зеленню.