ПОЛУНИЧНИЙ ДЕСЕРТ

ІНГРЕДІЄНТИ:

30 хв і 4 год
6 порцій
330 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Підготуємо всі необхідні інгредієнти, які знадобляться для створення десерту.

2.

Розморожуємо полуницю, нарізаємо її, проварюємо з цукром 5-10 хвилин.

 

Даємо охолонути.

3.

Змішуємо полуничну масу з маскарпоне.

4.

Подрібнюємо шоколад і  печиво.

 

Додаємо печиво, шоколад і рисові кульки до основної маси, все перемішуємо.

5.

Отриману масу  викладаємо в силіконову форму.

 

Ставимо в морозильну камеру на 4  години.

 

 

ПОДАЧА:

 

витягуємо з морозилки за 30-40 хвилин до подачі;

 

декоруємо розтопленим білим шоколадом.