1. КОТЛЕТА:
змішуємо яловичий фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль і спеції;
обсмажуємо з обох сторін до рум’яності.
2. ВИШНЕВИЙ СОУС:
ягоди проварюємо з цукром, додаємо розчинений у воді крохмаль, доводимо до кипіння;
варимо ще 1-2 хвилин до загустіння і отримання глянцевої текстури.
3. ЦИБУЛЕВИЙ СОУС:
цибулю нарізаємо кільцями і обсмажуємо до прозорості;
додаємо цукор або мед і соус барбекю, смажимо до карамелізації цибулі і загустіння соусу.
4. ЗБИРАЄМО БУРГЕР:
булочку розрізаємо навпіл і підсушуємо на розпеченій сковороді мʼякушем усередину [щоб не розмокла];
змащуємо соусом з карамелізованої цибулі;
викладаємо котлету разом з сиром [сир ставимо ще в той момент, коли котлета смажиться на грилі, щоб він гарно розплавився];
поливаємо вишневим соусом;
накриваємо другою частиною булочки.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
