БУРГЕР з ВИШНЕВИМ СОУСОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

  • булочки для бургерів4 шт
  • яловичий фарш500 г
  • цибуля1 шт
  • сир брі або камамбер100 г

для вишневого соусу:

50 хв
4 бургери
350 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

1. КОТЛЕТА:
 
змішуємо яловичий фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль і спеції;
 
обсмажуємо з обох сторін до рум’яності.
 
2. ВИШНЕВИЙ СОУС:
 
ягоди проварюємо з цукром, додаємо розчинений у воді крохмаль, доводимо до кипіння;
 
варимо ще 1-2 хвилин до загустіння і отримання глянцевої текстури.
 
3. ЦИБУЛЕВИЙ СОУС:
 
цибулю нарізаємо кільцями і обсмажуємо до прозорості;
 
додаємо цукор або мед і соус барбекю, смажимо до карамелізації цибулі і загустіння соусу.
 
 
4. ЗБИРАЄМО БУРГЕР:
 
булочку розрізаємо навпіл і підсушуємо на розпеченій сковороді мʼякушем усередину [щоб не розмокла];
 
змащуємо соусом з карамелізованої цибулі;
 
викладаємо котлету разом з сиром [сир ставимо ще в той момент, коли котлета смажиться на грилі, щоб він гарно розплавився];
 
поливаємо вишневим соусом;
 
накриваємо другою частиною булочки.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ