БУРІТО

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для соусу:

  • йогурт300 г
  • часник2 зубчики
  • мариновані огірки2 шт
  • кріпкілька гілочок
  • сільза смаком
35 хв
8 порцій
540 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Подрібнюємо цибулю та обсмажуємо її разом із фаршем до рум’яності.
 
Додаємо томатну пасту, гірчицю і спеції, перемішуємо й тушкуємо кілька хвилин.

2.

Окремо на сильному вогні пасеруємо овочеву суміш Мексиканська ТМ HIGHBERRY приблизно 5 хвилин.

3.

ГОТУЄМО СОУС: у блендері змішуємо йогурт з подрібненим часником, огірками і кропом, підсолюємо.
 
Соус знадобиться для смащування лавашу і для подачі.

4.

Натираємо сир на тертці.

5.

ЗБИРАЄМО БУРІТО:
 
лаваш змащуємо соусом, посипаємо тертим сиром, викладаємо шар фаршу, зверху овочеву суміш і додаємо трохи зелені або листочки салату;
 
щільно загортаємо лаваш у буріто та обсмажуємо на пательні-гриль до рум’яної скоринки.

6.

Подаємо буріто гарячим, ідеально смакує з соусом.
 
 

Автор рецепту: Ірина Лагошняк
Instagram: @decoira

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ