Подрібнюємо цибулю та обсмажуємо її разом із фаршем до рум’яності.
Додаємо томатну пасту, гірчицю і спеції, перемішуємо й тушкуємо кілька хвилин.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи:
для соусу:
Ми в соцмережах
Подрібнюємо цибулю та обсмажуємо її разом із фаршем до рум’яності.
Додаємо томатну пасту, гірчицю і спеції, перемішуємо й тушкуємо кілька хвилин.
Окремо на сильному вогні пасеруємо овочеву суміш Мексиканська ТМ HIGHBERRY приблизно 5 хвилин.
ГОТУЄМО СОУС: у блендері змішуємо йогурт з подрібненим часником, огірками і кропом, підсолюємо.
Соус знадобиться для смащування лавашу і для подачі.
Натираємо сир на тертці.
ЗБИРАЄМО БУРІТО:
лаваш змащуємо соусом, посипаємо тертим сиром, викладаємо шар фаршу, зверху овочеву суміш і додаємо трохи зелені або листочки салату;
щільно загортаємо лаваш у буріто та обсмажуємо на пательні-гриль до рум’яної скоринки.
Подаємо буріто гарячим, ідеально смакує з соусом.
Автор рецепту: Ірина Лагошняк
Instagram: @decoira