ВАРЕНИКИ З ВИШНЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для тіста:

  • борошно пшеничне400 г
  • тепла вода180–200 мл
  • олія2 ст. л.
  • яйце (за бажанням)1 шт
  • сіль1/2 ч. л.

для начинки:

для подачі:

  • сметана50 мл
  • цукор або мед1-2 ч.л.
50 хв
4 порції
230 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ТІСТО:
 
змішуємо борошно, сіль, воду, олію та (за бажанням) яйце;
 
замішуємо м’яке еластичне тісто;
 
накриваємо й даємо відпочити 20 хвилин.

2.

ВИШНЕВА НАЧИНКА:
 
вишню ТМ HIGHBERRY змішуємо з цукром;
 
додаємо крохмаль і перемішуємо — він збере зайвий сік.

3.

ЛІПИМО ВАРЕНИКИ:
 
тісто розкатуємо, вирізаємо кружечки;
 
кладемо по кілька вишень всередину;
 
ретельно защипуємо краї.

4.

ВАРИМО:
 
у киплячу підсолену воду опускаємо вареники;
 
варимо 3–4 хвилин після того, як спливли;
 
дістаємо шумівкою.

5.

ПОДАЧА:
 
подаємо гарячими зі сметаною, цукром або медом.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ