ВИШНЕВИЙ БРАУНІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

45 хв
6 порцій
350 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Даємо вишні повністю розморозитися та прибираємо сік, що утворився.

2.

Розтоплюємо чорний шоколад і масло на водяній бані.
 
Додаємо цукор, перемішуємо до розчинення.

3.

Знімаємо з вогню, вводимо яйця і просіяне борошно, перемішуємо до однорідності.

4.

Додаємо вишню, акуратно змішуємо.

5.

Перекладаємо тісто у форму, застелену пергаментом.

6.

Випікаємо 25–30 хвилин при 180°C.

7.

Охолоджуємо пиріг і подаємо присипавши цукровою пудрою.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ