ВИШНЕВИЙ ШТРУДЕЛЬ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • вишня заморожена ТМ Highberry 400 г
  • цукор 2–3 ст. л.
  • кулінарний крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
  • тісто філло 5 листів
  • вершкове масло або олія 50–70 г
  • яйце (або олія) 1 шт
45 хв
4 порції
300 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

До вишень додаємо цукор та крохмаль, проварюємо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи.

2.

На пергамент викладаємо лист тіста філло і змащуємо розтопленим вершковим маслом або рослинною олією.
 
Повторюємо так з кожним шаром, окрім останнього.

3.

Викладаємо вишні та загортаємо штрудель, але не надто щільно, щоб він не тріснув під час випікання.

4.

Змащуємо штрудель яйцем (або рослинною олією).

5.

Випікаємо у розігрітій до 180°C духовці 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
 
Подаємо з цукровою пудрою.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Поліна Фугалевич
Instagram: @polli_cooking

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ