До вишень додаємо цукор та крохмаль, проварюємо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
До вишень додаємо цукор та крохмаль, проварюємо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи.
На пергамент викладаємо лист тіста філло і змащуємо розтопленим вершковим маслом або рослинною олією.
Повторюємо так з кожним шаром, окрім останнього.
Викладаємо вишні та загортаємо штрудель, але не надто щільно, щоб він не тріснув під час випікання.
Змащуємо штрудель яйцем (або рослинною олією).
Випікаємо у розігрітій до 180°C духовці 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
Подаємо з цукровою пудрою.
Автор рецепту: Поліна Фугалевич
Instagram: @polli_cooking