ВИШНЕВІ ТІСТЕЧКА З МАСКАРПОНЕ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • заморожена вишня ТМ HIGHBERRY 200 г
  • сир маскарпоне100 г
  • вершкове масло45 г
  • борошно1 склянка
  • какао-порошок½ склянки
  • сироп агави3 ст. л. (або цукор)
  • чорний шоколад 75% (або молочний) 90 г
  • вино50 мл
50 хв
6 порцій
350 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Зʼєднуємо борошно, какао та мʼяке вершкове масло.
 
Змішуємо до однорідної маси, формуємо кульку і ставимо в морозильну камеру.

2.

До вишні додаємо сироп агави і вино, перемішуємо, доводимо до кипіння, зливаємо зайву рідину.

3.

Розтоплюємо шоколад на водяній бані.

4.

Дістаємо тісто з морозильної камери, викладаємо на пергамент і рівномірно розкачуємо.
 
Викладаємо тісто у форми.
 
Випікаємо при температурі 180°C приблизно 20 хвилин.

5.

ОФОРМЛЕННЯ:
 
зʼєднуємо сир маскарпоне з сиропом агави;
 
на охолоджену тарталетку викладаємо розтоплений шоколад, поверх – вишні;
 
прикрашаємо сиром маскарпоне і вишнями.