Зʼєднуємо борошно, какао та мʼяке вершкове масло.
Змішуємо до однорідної маси, формуємо кульку і ставимо в морозильну камеру.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Зʼєднуємо борошно, какао та мʼяке вершкове масло.
Змішуємо до однорідної маси, формуємо кульку і ставимо в морозильну камеру.
До вишні додаємо сироп агави і вино, перемішуємо, доводимо до кипіння, зливаємо зайву рідину.
Розтоплюємо шоколад на водяній бані.
Дістаємо тісто з морозильної камери, викладаємо на пергамент і рівномірно розкачуємо.
Викладаємо тісто у форми.
Випікаємо при температурі 180°C приблизно 20 хвилин.
ОФОРМЛЕННЯ:
зʼєднуємо сир маскарпоне з сиропом агави;
на охолоджену тарталетку викладаємо розтоплений шоколад, поверх – вишні;
прикрашаємо сиром маскарпоне і вишнями.