ВІДЕНСЬКИЙ ПИРІГ З ВИШНЯМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • вишня заморожена ТМ Highberry 400 г
  • вершкове масло180 г
  • яйця4 шт
  • борошно200 г
  • цукор140 г
  • ванілін1 уп
  • розпушувач7 г (≈ 2 ч. л.)
  • олія (змастити форму)2 мл
  • сухарі панірувальні2 ч.л.
  • цукрова пудра1 ч.л.
  • мигдалеві пластівці10 г
55 хв
6 порцій
340 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Змішуємо м’яке вершкове масло з цукром до кремової текстури.

2.

Додаємо збиті яйця, перемішуємо.
 
Поступово насипаємо борошно, розпушувач і ванілін, замішуємо однорідне тісто.

3.

Змащуємо форму олією, посипаємо сухарями і виливаємо тісто у форму.

4.

Рівномірно викладаємо заморожену вишню.

5.

Випікаємо 40 хвилин при 180°C.

6.

Охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою і мигдалевими пластівцями.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ