ЗАПІКАНКА З БРОКОЛІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для заливки:

  • яйця5 шт
  • вершки50 г
  • тертий пармезан50 г
  • сир фета100 г
  • сіль½ ч. л.
  • перець, суміш трав за смаком
40 хв
4 порції
360 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Підготуйте всі інгредієнти для майбутньої страви.

2.

Броколі обдаємо окропом, щоб розморозити.

3.

У глибокій мисці об’єднуємо яйця, вершки, тертий пармезан, все збиваємо вінчиком до однорідності, приправляємо сіллю і спеціями.

4.

У форму для запікання викладаємо суцвіття броколі, заливаємо яєчно-вершковою сумішшю.

5.

Сир фета нарізаємо невеликими шматочками та хаотично викладаємо поверх, злегка втискаючи всередину.

6.

Випікаємо приблизно 30 хвилин у попередньо розігрітій до 200°C духовці.