На пательні розігріваємо олію й обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистості.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи:
а також:
Ми в соцмережах
На пательні розігріваємо олію й обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистості.
Додаємо броколі, стручкову квасолю і зелений горошок, обсмажуємо кілька хвилин.
Всипаємо нарізану капусту пак-чой і перемішуємо.
Вливаємо вершки, додаємо крем-сир, солимо й перчимо, тушкуємо до легкого загустіння соусу.
Робимо лопаткою три «гніздечка», у кожне обережно вливаємо яйце.
Накриваємо кришкою й готуємо на слабкому вогні 3–5 хвилин, щоб білок схопився, а жовток залишився ніжним.
Подаємо одразу, поки ШАКШУКА гаряча з улюленою зеленню.
Автор рецепту: Дмитро Горбачов
Instagram: @dima_gorbachoff