ЗЕЛЕНА ШАКШУКА

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

а також:

  • капуста пак-чой100 г
  • цибуля ріпчаста1 шт
  • вершки 20–30%100 мл
  • крем-сир50 г
  • яйця3 шт
  • сіль, перецьза смаком
  • олія рослинна1–2 ст. л.
25 хв
2 порції
430 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

На пательні розігріваємо олію й обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистості.

2.

Додаємо броколі, стручкову квасолю і зелений горошок, обсмажуємо кілька хвилин.

3.

Всипаємо нарізану капусту пак-чой і перемішуємо.
 
Вливаємо вершки, додаємо крем-сир, солимо й перчимо, тушкуємо до легкого загустіння соусу.

4.

Робимо лопаткою три «гніздечка», у кожне обережно вливаємо яйце.

5.

Накриваємо кришкою й готуємо на слабкому вогні 3–5 хвилин, щоб білок схопився, а жовток залишився ніжним.
 
Подаємо одразу, поки ШАКШУКА гаряча з улюленою зеленню.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Дмитро Горбачов
Instagram: @dima_gorbachoff

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ