КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ ІЗ ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • горошок зелений заморожений ТМ HIGHBERRY 200 г
  • куряча грудка1 шт
  • картопля3-4 шт
  • цибуля червона1 шт
  • помідори чері8 шт
  • оливкова олія4 ст. л.
  • сік лимону 1 ст. л.
  • сік апельсину3 ст. л.
  • гірчиця1 ч. л.
  • суміш перців½ ч. л.
  • часник сухийза смаком
  • сільза смаком
45 хв
4 порції
340 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Маринуємо курячу грудку: натираємо її оливковою олією, сіллю, сумішшю перців і сухим часником, залишаємо на 10-15 хвилин.
 
Викладаємо м’ясо у форму, накриваємо кришкою або фольгою і запікаємо у духовці при 180°C протягом 20 хвилин.
 
Знімаємо кришку і запікаємо ще 10 хвилин до золотистої скоринки.
 
Остиглу грудку нарізаємо скибочками.

2.

Відварюємо картоплю до напівготовності у підсоленій воді, обсмажуємо її на оливковій олії до золотистої скоринки.

3.

Заливаємо заморожений зелений горошок ТМ HIGHBERRY окропом на 2-3 хвилини, щоб він залишився ніжним і яскраво-зеленим.

4.

ГОТУЄМО ЗАПРАВКУ:
 
змішуємо оливкову олію, лимонний і апельсиновий сік, гірчицю, сіль, перець, все добре збиваємо вінчиком.

5.

Нарізаємо червону цибулю тонкими півкільцями, помідори чері – навпіл.

6.

У салатну тарелю викладаємо першим шаром картоплю, додаємо зелений горошок, цибулю, помідори чері, все заправляємо підготованою заправкою.