КОКТЕЙЛЬ «ПОЛУНИЧНИЙ ФРОЗЕН»

ІНГРЕДІЄНТИ:

10 хв
4 порції
160 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Підготуємо для початку основні інгредієнти для створення святкового коктейлю : полуниця заморожена ТМ HIGHBERRY, вино Розе, лід, мед і сік лайма.

2.

Беремо половинку лайма і вичавлюємо з нього сік.

3.

Додаємо у блендер лід, сік лайму і заморожену полуницю.

4.

Потім додаємо 2-3 ложки меду (на ваш смак)

5.

Зверху заливаємо вино Розе і все збиваємо.

6.

ПОДАЧА:
 
другою половинкою лайму проводимо по вінцях келехів і занурюєм їх у цукор;
 
розливаємо коктейль.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ