КРЕВЕТКИ ЗАПЕЧЕНІ З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

У розігріту пательню додаємо олію або масло гхі, викладаємо овочеву суміш Мексиканська Light, солимо перчимо, приправляємо спеціями і тушкуємо 5-7 хвилин.

2.

Креветки очищуємо, злегка підсмажуємо на олії або маслі гхі по 1 хвилині з кожного боку, додаємо спеції – солодку паприку і часник.

3.

У каструлю наливаємо вершки, додаємо натертий пармезан і подрібнений шпинат, готуємо на низькій температурі, постійно помішуючи, допоки сир не розтане (не доводимо до кипіння).

4.

З пергаменту формуємо човники, викладаємо спочатку креветки, потім овочі, а зверху – вершкову масу.

5.

Запікаємо у розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Марія Брилковська
Instagram: @mariya_brylkovska

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ