У розігріту пательню додаємо олію або масло гхі, викладаємо овочеву суміш Мексиканська Light, солимо перчимо, приправляємо спеціями і тушкуємо 5-7 хвилин.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
У розігріту пательню додаємо олію або масло гхі, викладаємо овочеву суміш Мексиканська Light, солимо перчимо, приправляємо спеціями і тушкуємо 5-7 хвилин.
Креветки очищуємо, злегка підсмажуємо на олії або маслі гхі по 1 хвилині з кожного боку, додаємо спеції – солодку паприку і часник.
У каструлю наливаємо вершки, додаємо натертий пармезан і подрібнений шпинат, готуємо на низькій температурі, постійно помішуючи, допоки сир не розтане (не доводимо до кипіння).
З пергаменту формуємо човники, викладаємо спочатку креветки, потім овочі, а зверху – вершкову масу.
Запікаємо у розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин.
Автор рецепту: Марія Брилковська
Instagram: @mariya_brylkovska