КУКУРУДЗЯНИЙ СУП

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи супу:

для подачі:

  • зелена частина пореюдля декору
  • беконкілька шматочків
  • сир30 г
30 хв
4 порції
390 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Нарізаємо бекон і білу частину цибулі порей, обсмажуємо на пательні 3–4 хвилини до рум’яності.

2.

Додаємо курячий бульйон, приправляємо сухим часником.
 
 
Нарізаємо картоплю дрібними кубиками, додаємо її до супу і варимо 15 хвилин.
 
 
Далі всипаємо зерна кукурудзи, солимо і перчимо за смаком.

3.

Для загущення супу змішуємо вершки з кукурудзяним крохмалем, вливаємо до супу і перемішуємо.
 
 
Варимо ще 2–3 хвилини, поки суп трохи загусне, знімаємо з вогню й залишаємо настоятися.

4.

ПОДАЧА:
 
обсмажуємо кілька шматочків бекону до хрумкості;
 
нарізаємо зелену частину порею, натираємо сир;
 
подаємо суп, прикрасивши шматочками бекону, зеленню і тертим сиром.