Нарізаємо бекон і білу частину цибулі порей, обсмажуємо на пательні 3–4 хвилини до рум’яності.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи супу:
для подачі:
Нарізаємо бекон і білу частину цибулі порей, обсмажуємо на пательні 3–4 хвилини до рум’яності.
Додаємо курячий бульйон, приправляємо сухим часником.
Нарізаємо картоплю дрібними кубиками, додаємо її до супу і варимо 15 хвилин.
Далі всипаємо зерна кукурудзи, солимо і перчимо за смаком.
Для загущення супу змішуємо вершки з кукурудзяним крохмалем, вливаємо до супу і перемішуємо.
Варимо ще 2–3 хвилини, поки суп трохи загусне, знімаємо з вогню й залишаємо настоятися.
ПОДАЧА:
обсмажуємо кілька шматочків бекону до хрумкості;
нарізаємо зелену частину порею, натираємо сир;
подаємо суп, прикрасивши шматочками бекону, зеленню і тертим сиром.