Відварюємо локшину удон згідно з інструкцією на упаковці, промиваємо холодною водою, щоб не злипалася.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи:
Ми в соцмережах
Відварюємо локшину удон згідно з інструкцією на упаковці, промиваємо холодною водою, щоб не злипалася.
Нарізаємо цибулю порей, подрібнюємо часник.
Розігріваємо пательню або вок, додаємо трішки олії й обсмажуємо нарізану цибулю порей до м’якості.
Додаємо часник, креветки й обсмажуємо кілька хвилин до зарум’янення.
Висипаємо овочеву суміш WOK до пательні, готуємо на сильному вогні 5–7 хвилин, постійно помішуючи.
Приправляємо сіллю та сумішшю перців.
ГОТУЄМО СОУС: у невеликій мисці змішуємо соєвий соус із крохмалем і 2–3 ст.л. води, даємо загуснути.
Додаємо до овочів відварену локшину, соус і все ретельно перемішуємо, щоб соус рівномірно обволік усі інгредієнти.
Подаємо посипавши кунжутом і зеленою цибулі.