ЛОКШИНА УДОН З ОВОЧАМИ І КРЕВЕТКАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ [на 3-4 порції]:

для основи:

25 хв
4 порції
225 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Відварюємо локшину удон згідно з інструкцією на упаковці, промиваємо холодною водою, щоб не злипалася.

2.

Нарізаємо цибулю порей, подрібнюємо часник.

3.

Розігріваємо пательню або вок, додаємо трішки олії й обсмажуємо нарізану цибулю порей до м’якості.
 
Додаємо часник, креветки й обсмажуємо кілька хвилин до зарум’янення.

4.

Висипаємо овочеву суміш WOK до пательні, готуємо на сильному вогні 5–7 хвилин, постійно помішуючи.
 
Приправляємо сіллю та сумішшю перців.

5.

ГОТУЄМО СОУС: у невеликій мисці змішуємо соєвий соус із крохмалем і 2–3 ст.л. води, даємо загуснути.

6.

Додаємо до овочів відварену локшину, соус і все ретельно перемішуємо, щоб соус рівномірно обволік усі інгредієнти.
 
Подаємо посипавши кунжутом і зеленою цибулі.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ