ЛОПАТКИ ЗІ СТРУЧКОВОЮ КВАСОЛЕЮ

30 хв
2 порції
520 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Моркву чистимо й натираємо на дрібну тертку.
 
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

2.

На сковорідку кладемо вершкове масло, розтоплюємо й додаємо цибулю, смажимо 2 хвилини, помішуючи.
 
Додаємо терту моркву, перемішуємо й готуємо ще 1 хвилину.

3.

Заморожену стручкову квасолю заливаємо окропом та додаємо її до засмажки, солимо, перемішуємо й перекладаємо в ємність для запікання.

4.

Шинку нарізаємо тонкими пластинами й викладаємо поверх квасолі.

5.

Яйце збиваємо зі сметаною, додаємо сіль і перець, поливаємо цією сумішшю зверху.

6.

Сир натираємо й рівномірно посипаємо страву.
 
Запікаємо 10 хвилин при температурі 180 °С.